Pazar

Seçim gelmiş neyime...


            Seçimden önce haberim olmamıştı. Zaten oy kullanmaya da muhtar için gittim. Gerçi kendisi kapıda çok ilginç bir seçim taktiği sergileyip rakiplerinden birini eşcinsellikle diğerini de beyaz kadın ticaretiyle itham etmesi beni biraz irrite etmedi değil. Ama olsun çok iyi ikametgah veriyor kendisi. Sıramda beklerken insanların parmaklarına boya sürülmediğini farkettim. Sevindim hatta sevincimi etrafımdakilerle de paylaşmak istedim, ama anladığım kadarıyla insanlar boya konusunda benim kadar hassas değilmiş. Niye bu kadar sevindiğimi ben de bilmiyorum ama beni çok sinir ediyordu o boya ya. Gidene kadar rahat edemiyordum. Kendi adıma seçimden zaferle çıkmışım gibi hissediyorum. Eskişehir' de de Büyükerşen öndeymiş gerisi benim için önemli değil.

4 yorum:

Zeynep dedi ki...

ben de çok sevindim parmağımıza o boyayı sürmemelerine =)

Emilio dedi ki...

http://deciloquequierass.blogspot.com/


Good Bloog my friend!! Congratulations!!


good luck!! See you!!

Unknown dedi ki...

Emilio ne bomba adamsın, gören de Türkiye seçimleriyle ilgilenen bir İtalyan falan zanneder seni, ama üç kuruşluk reklam peşinde koşan Bolivya'lı bir insansın. Ciğerini bilirim senin.

Konuya gelirsem Yılmaz Başkan iyi ayar verdi, heyecanlanmıştı bir takım ampul severler :)

marvin dedi ki...

Hayallerimi yıktın Burak...
Ben de İtalyanlar bile blogumu okuyor sanmıştım (: Türkçe anlaması biraz garibime gitmedi değil ama fazla sorgulamadım (: