Salı

Galatasaray Morardı


            Bu sezon çok göreceğiz bu başlığı nasıl olsa ilk ben kullanayım dedim. Burak inanmamış mor forma olacağına, süpriiizzzz.. Eyüpspor gibi işte daha ne istiyorsun?


            Mor forma olayına baştan beri soğuk bakıyordum, tahmin ettiğim gibi Fiorentina formasına benzemiş ama hoşuma gitmedi,  çok laf yiyeceğiz bu sene. En güzel yorumu Baros yapmış sanırım "i think we will have eleven goalkeepers on the field".

            Parçalı forma konusunda forumlardan bir dünya tepki var ama bence fena olmamış, Barca forması gibi olmuş, hoş da olmuş. Geçen seneki parçalıyı tercih ederim ayrı konu.



            Beyaz forma bence en kötüsü.. Hiç beğenmedim, çok tırt duruyor. Niye beyaz forma tanıtımını hep zenciler üzerinden yapıyorlar onu da anlamış değilim. Ayrıca bıktım şu adidas çizgilerinden, her formaya imza gibi koyuyorlar yeter be. Türk Telekom (adına bile fitil oluyorum) reklamı kötü zaten de en azından renkler biraz uyumlu olmuş idare ediyor.

            Ama hepsini geçtim, bir yere kadar hepsine tamamım fakat şu sırttaki Ülker reklamı beni çıldırtıyor. Bu fikri ortaya atan arkadaşı kutluyorum. Tamam çok para getirmiş olabilir ama arkasında ülker yazan bir formayı almam ben. Neyse ki Fener' de aldı aynı reklamı da biraz rahatladım.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Resmen mor menekşe olduk.. Bir şey demiyorum, bu sene de forma alınmaz.. turuncu iyiydi lan :)

yirmi3 dedi ki...

Bu haberi duyduğumda aklımda bir şifo mehmet imgesi belirdi, geçmişin tozlu raflarından.. Bana kalırsa beşiktaş da giymişti bir avrupa maçında mor forma. Nette arayınca gördüm ki gerçekten de giymiş bundan 16 yıl önce.. işte ispatı da burda http://img197.imageshack.us/img197/6876/1668031072009.jpg
hatta milan maçıydı sanki.. yada bir zamanlar milanda mı giymişti mor forma.. tozlu raflar işte, net değiller pek..